iza tymkow photography (16).jpg

New.Love.

A babák végtelenül odaadóak és őszinték. 
Azt szoktam tanácsolni, hogy 1 hetes korban érdemes jönni (ideálisan 6-10 napos korban) annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni az újszülött fotózása során, ami olyan hosszan tart ameddig szükséges (átlagosan 3 órán át). Ahhoz hogy bebiztosítsd a gyermeked fotózását nagyon fontos, hogy már akkor foglalj időpontot, amikor még terhes vagy. Telefonon fogunk egyeztetni a részletekről, arról hogy mikor gyere és hogyan készülj a fotózásra. 


Az újszülött fotózás ára: 70.000 Ft
(Kismama kuponnal: 50.000 Ft)
 

Az újszülött fotózás csomag tartalma: 

  • kb. 3 óra fotózás
  • 20 retusált fotó*
  • A képeket letölthető formátumban adom át
  • Ajándékba kaptok két képet A4-es méretben, minőségi papírra nyomtatva.
  • A fotózás történhet a stúdiómban vagy akár az otthonotokban is. **

 
* További retusált képek kérhetőek 1.700 Ft/db áron.
** Budapesten és Dunaharasztin ill. Dunaharaszti 15 km-es körzetében díjmentes a kiszállás, egyébként kiszállási díjat számítok fel.

 

Vélemények, visszajelzések

 
Régóta szerettünk volna családi fotózást, hosszas keresgélés után találtunk Izára. Nagyon megtetszettek a fotói, nem a szokványos mű, beállított kisbaba, gyerek és családi fotókat készíti- a személyeken van a hangsúly, élnek a képei, ezért esett rá a választásunk. A fotózást nagyon élvezték a gyerekek, így mi is, Iza hihetetlen türelmes, vidám és igazi profi! Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Hálás köszönet a fantasztikus képekért!
— Anikó
Iza stílusa kilóg a többi fotós közül. Letisztult és tiszta. Pont olyan, amilyet kerestünk. Minden olajozottan ment, Iza nagyon figyelmes, végig biztonságban éreztük magunkat mellette és a képek is gyönyörűek! :-)
— Szilvi