iza tymkow photography (16).jpg

New.Love.

A babák végtelenül odaadóak és őszinték. 
Azt szoktam tanácsolni, hogy 1 hetes korban érdemes jönni (ideálisan 6-10 napos korban) annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni az újszülött fotózása során, ami olyan hosszan tart ameddig szükséges (átlagosan 3 órán át). Ahhoz hogy bebiztosítsd a gyermeked fotózását nagyon fontos, hogy már akkor foglalj időpontot, amikor még terhes vagy. Telefonon fogunk egyeztetni a részletekről, arról hogy mikor gyere és hogyan készülj a fotózásra. 


Az újszülöttfotózás csomagok több változatban érhetőek el. Az aktuális lehetőségekről a "Tovább" gombra kattintva érdeklődhetsz.

 

 

Vélemények, visszajelzések

 
Régóta szerettünk volna családi fotózást, hosszas keresgélés után találtunk Izára. Nagyon megtetszettek a fotói, nem a szokványos mű, beállított kisbaba, gyerek és családi fotókat készíti- a személyeken van a hangsúly, élnek a képei, ezért esett rá a választásunk. A fotózást nagyon élvezték a gyerekek, így mi is, Iza hihetetlen türelmes, vidám és igazi profi! Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Hálás köszönet a fantasztikus képekért!
— Anikó
Iza stílusa kilóg a többi fotós közül. Letisztult és tiszta. Pont olyan, amilyet kerestünk. Minden olajozottan ment, Iza nagyon figyelmes, végig biztonságban éreztük magunkat mellette és a képek is gyönyörűek! :-)
— Szilvi