Újszülött fotózás
 
 
Iza stílusa kilóg a többi fotós közül. Letisztult és tiszta. Pont olyan, amilyet kerestünk. Minden olajozottan ment, Iza nagyon figyelmes, végig biztonságban éreztük magunkat mellette és a képek is gyönyörűek! :-)
— Szilvi
 
 

Nincs szebb dolog az újszülött fényképezésnél. Jól tudom milyen fontos megőrizni egy család életének legértékesebb pillanatait és a megfelelő időben dokumentálni azokat.

Amikor újszülöttet fotózom, hagyom, hogy ez a kicsi, gyönyörű baba inspiráljon. Számomra ez varázslat. Az egész folyamat a kisded megismeréséről is szól. A kapcsolat velük a bizalomra épül, melynek köszönhetően kényelemben és biztonságban érzik magukat. A fotózás előtt sok időt töltök azzal, hogy csak nézem a gyermeket, és felfedezem az egyedi és csodálatos vonásaikat, jellemzőiket. A fotózás alatt is alaposan figyelek a történetekre, amiket a szülők mesélnek a gyermekről, és mindeközben hagyom, hogy a kicsi vezessen végig. 

A stílusom

Nem vagyok a híve a kosárba préselt gyermekek fotózásának. Inkább a fénnyel, a textúrákkal szeretek játszani és úgy gondolom a kisbaba elég jó témája minden képnek. Általában egy nagy babzsákot és különböző takarókat használok, amin a kis modell fekszik a fotózás alatt, és háttér gyanánt is szolgálnak.

A biztonság a legfontosabb

Az egész fotózás alatt szem előtt tartom a kisgyermek biztonság- és komfortérzetét éppúgy, mint a szülőkét.  Éppen ezért soha nem sietünk, mindenre elég időt szánunk, hogy a fotózásra a baba és a szülei is jó szívvel gondoljanak majd vissza.

Mikor érdemes jönni?

Azt szoktam tanácsolni, hogy 1 hetes korban érdemes jönni (ideálisan 6-10 naposan) annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni az újszülött fotózása során. Ilyenkor a kisgyermek még aluszékony, kevésbé nyűgös éppen ezért könnyebben fotózható és nem csak kiabálós képek készülnek :-)

Ahhoz hogy bebiztosítsd a gyermeked fotózását nagyon fontos, hogy már akkor foglalj időpontot, amikor még terhes vagy. Telefonon fogunk egyeztetni a részletekről, arról hogy mikor gyere és hogyan készülj a fotózásra.

Az újszülöttfotózás ára: 60.000 Ft

Az újszülött fotózás csomag tartalma: 

  • kb. 3 óra fotózás, illetve ameddig szükséges és a baba is jól érzi magát
  • 20 retusált fotó*
  • A képeket CD-n vagy letölthető formátumban adom át (választható)
  • Ajándékba adok két általad választott képet A4-es méretben, minőségi papírra nyomtatva.**

* További retusált képek kérhetőek felár ellenében. A további retusálásra kért képeket egy jelszóval védett, online galériából tudod kiválasztani, ha igényt tartasz rá.
**További nyomtatott képeket is lehet kérni A4-es, 13x18 cm-es ill. 10x15 cm-es méretben felár ellenében.