örülök, HOGY ITT VAGY!

Fényképész vagyok, édesanyja két ikerfiúnak, akik több képen is feltűnnek a portfóliómban.

A fényképezés iránti szenvedélyem gyerekkoromban kezdődött. Három éves koromban az egyik kedvenc időtöltésem volt azoknak a fényképeknek a nézegetése, amiket édesanyám egy nagy kartondobozban adott nekem. Ezeket a családi fényképeket órákon át tudtam nézegetni, amikor elém rakta őket. Minden kép egy történetet mesélt el. Még most is szeretem a papírképeket, mert valahogy valóságosabbnak tűnnek és jobban hatnak az érzelmeinkre, mint a képernyőn megjelenő képek.

Néhány évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy a műszaki és művészi hátteret megszerezve professzionális szinten szeretnék a fényképezéssel foglalkozni.

A baba és gyerekfotózás akkor vált a kedvencemmé, amikor az édesanyja lettem a két édes modellemnek, akik folyamatosan inspirálnak a képek készítésére.

A családi fotózás nem csupán az élet különböző pillanatainak, mint a terhesség, az újszülött, vagy a gyerek megörökítése, hanem hangulatok, érzelmek megragadása, emberekről szóló történetek elmesélése.

A portfóliómban látható képek azokat a beállításokat tükrözik, amiket a lakásstúdiómban használok. Túlnyomórészt természetes fénnyel dolgozom, a külső fényviszonyoktól függően.

A stílusom minimalista, modern és friss. Nem szeretem a zsúfoltságot és a túl sok kelléket a képeken. Azokat a felvételeket szeretem, amik egy történetet mondanak el a maguk természetességében és őszinteségében, egy kis művészi érintéssel.

A fényképész legfontosabb kelléke a fény. Helyes használata tesz egy szép képet egy rendkívüli képpé.

from left my sister and me