kismama fotozas (18).jpg

Kismamafotózás

Ennek a fajta fényképezésnek velejárója az intimitás és a szépség . Van egy bizonyos fény, amivel csak az állapotos nők rendelkeznek és ezt érdemes megörökíteni.    Művészi és természetes fotókat szeretek készíteni a kismamákról - a kevesebb több elvet követve.

A stílusom 

A stílusom letisztult, elegáns, tiszta. Semmilyen vagy csak minimális kelléket használok, és jellemzően természetes fénnyel dolgozom.

Tervezés

A kismamafotózás jellemzően a 29. és a 36. hét között történik, de természetesen ettől eltérő időpontokban is lehetséges a fotózás. Örömmel egyeztetek veled a lehetőségekről. Ikerterhességnél ez az időpont még korábbra tolódhat. Hívj mihamarabb és egyeztessünk időpontot, amilyen korán csak lehet.

Konzultáció

Minden fotózást megelőz egy előzetes konzultáció, melynek során megbeszéljük mit viselj, milyen beállításokat, megvilágítást használjunk illetve megbeszélünk minden egyéni ötletet, kívánságot. A stúdióm világítása lehetővé teszi, hogy időtálló portrékat és olyan képeket készítsünk, amiről minden kismama álmodik.

Retusálás

A professzionális retusálás a csomagod része, nem kell aggódnod a bőrhibák, terhességi csíkok és a hasonló tökéletlenségek miatt. A retusálást gondosan és minden részletre kiterjedően végzem el. Nem szeretnélek átváltoztatni valakivé, aki nem vagy, hanem arra törekszem, hogy különleges és meggyőző képeket kapj kézhez, amik jól visszaadják saját szépségedet.

Diszkréció

A fotózásodon készült felvételeket semmilyen körülmények között sem használom semmilyen célra sem az engedélyed nélkül.

Képek előhívása

Lehetőséged van papírképeken is megkapni a képeket, felár ellenében. Kizárólag prémium minőségű fotópapírral dolgozom és többféle méret közül is választhatsz.

A kismamafotózás csomagok több változatban érhetőek el. Az aktuális lehetőségekről a "Tovább" gombra kattintva érdeklődhetsz.

 
KISMAMAFOTOZAS.jpg
kismamafotozas.jpg
kismama fotozas.jpg
kismamafotozas  (1).jpg
kismama
kismamafotozas.jpg
iza tymkow photography    (15).jpg
kismama
iza tymkow photography (16).jpg
kismama.jpg
Aniko kismama (14).jpg
iza tymkow photography (22).jpg
kismama fotozas
kismamafotozas  (11).jpg
kismama7.jpg
iza tymkow photography (6).jpg
kismama
kismamafotozas3.jpg
 
 
 

Vélemények, visszajelzések

 
Csodálatosan éreztük magunkat a férjemmel. Nagyon intim hangulatban telt a fotózás. A képek pedig lenyűgözőek lettek, minden várakozásunkat felülmúlják!
— Kriszti
 
A véletlennek köszönhetem, hogy rátaláltam Izára, és nagyon örülök neki. Pont olyanok lettek a képek, amilyeneket szerettem volna! Köszönöm!
— Luca
 
Nagyon tetszenek a képek. Igazán tehetséges vagy abban, hogy elkapd a hangulatot. A férjemnek is nagyon tetszenek a képek. El tart egy darabig, mire kigyönyörködjük magunkat bennük. :)
— Ági