Fontos tudnivalók

  • Nyitva vagyok minden hétköznap 10.00 - 15.00 óráig.

  • Hétvégi időpontok kizárólag külön megbeszélés alapján lehetségesek.

  • Fotózás előtt 1-2 héttel érdemes időpontot egyeztetni. Amennyiben csak korlátozott időpontok alkalmasak pl. csak a szerda, vagy csak délelőtt, akkor ajánlott minimum 3 héttel előtte foglalni, hogy biztos szabad legyen a kívánt időintervallum.

  • A megrendelések teljesítése tipikusan 4-6 hétig tart, attól függően, hogy kérsz -e kiegészítő szolgáltatásokat / termékeket.

  • A fizetés a következő módokon történhet:

    • képek átvételekor készpénzben

    • letöltés opciót választva előreutalással, ilyenkor a pénz megérkezése után küldöm el a letöltéshez tartozó linket

  • Budapest és Dunaharaszti területén a kiszállás díjmentes, egyéb helyekre kiszállási díjat számítok fel.

Általános

Van lehetőség átöltözni a stúdióban?

A stúdióban egy diszkrét öltőzősarok áll a vendégek rendelkezésére, ahol kényelmesen át tudtok öltözni. 

Milyen ruhában érdemes jönni?

A fotózásra azt javaslom, hogy legalább kétféle ruhát hozzatok magatokkal. Egy elegánsabbat és egy lazábbat. Lehetőleg ne legyenek mintásak, mert az elvonja a figyelmet a lényegről: rólad/rólatok! :)

A retusált képeket is megkapjuk a fotózás után?

Van lehetőség a retusált képek megvásárlására is. Ha ezt az opciót nem is kéred, akkor is van lehetőséged kiretusáltatni a nem retusált képek közül akármennyi képet, azonban a nem retusált képek ilyenkor nem kerülnek átadásra.

Miért kerül a fotókönyv jóval többe, mintha én rendelném meg valamelyik szolgáltatótól?

Egy-egy fotókönyv elkészítése, nem csak abból áll, hogy feltöltöd a képeket és a megrendelés gombra kattintasz. Persze így is lehet, de akkor nagy valószínűséggel csalódni fogsz, amikor átveszed az elkészült könyvet. A képeket megfelelő sorrendbe kell rendezni, azokat úgy kell elhelyezni, hogy egymás mellett is jól mutassanak és a könyv egészben is jól nézzen ki. Ez sok idő. A képeket méretezni kell, néha egymáshoz kell igazítani őket (retusálással).  Ha szöveget is szeretnél, ahhoz a megfelelő betűtípus kiválasztása sem könnyű feladat, ebben is segítek. Egy-egy fotókönyv elkészítése általában 6-10 óra munkát jelent. De az eredmény magáért beszél! :-)

Az elkészült képek meddig kerülnek megőrzésre?

Az elkészült anyagokat hat hónapig megőrzöm. Ha tönkre megy a géped, vagy bármi történik az adathordozóval, amin tárolod - akkor díjmentesen rendelkezésedre bocsátom újra.
Viszont az említett megőrzési idő után már én sem tudok segíteni, ezért mindenképpen készíts biztonsági másolatot az elkészült képekről, vagy nyomtasd ki őket!

Újszülöttfotózás

Bababarát a stúdió?

Igen! A stúdió bababarát, felszerelt a legszükségesebb dolgokkal, amire szükségetek lehet (pl. pelenkázó, hősugárzó, fotel szoptatáshoz, ételmelegítési lehetőség stb.).

Hány naposan érdemes jönni fotózásra?

Az újszülöttek nagyon gyorsan változnak az első hetekben, ezért nagyon fontos, hogy a fotózást az első héten (ideálisan 6-10 naposan) megejtsük. 

Milyen hosszú a fotózás?

Az újszülöttek fotózásánál sohasem sietünk, a legfontosabb, hogy ők és Ti is jól érezzétek magatokat. Pont ezért az újszülött fotózások akár órákig is eltartanak. Mindezalatt nagyon fontos nekem, hogy a baba és a szülök is jól ellazuljanak és élvezzék minden pillanatát a fotózásnak.

Kismamafotózás

Hány hónapos terhesen érdemes jönni fotózásra?

A legszebb képeket 7-8 hónapos korban lehet csinálni, amikor a pocakod is már szépen kikerekedett, de még Te is jól érzed magad. A terhesség vége felé már megerőltető lenne egy fotózás.

Mennyivel előtte érdemes időpontot foglalni?

Fotózás előtt 1-2 héttel érdemes időpontot egyeztetni. Amennyiben csak korlátozott időpontok alkalmasak pl. csak a szerda, vagy  csak délelőtt, akkor ajánlott minimum 3 héttel előtte foglalni, hogy biztos szabad legyen a kívánt időintervallum.