Fontos tudnivalók

  • Nyitva vagyok minden hétköznap 10.00 - 17.00 óráig.
  • Hétvégi időpontok kizárólag külön megbeszélés alapján lehetségesek.
  • Fotózás előtt 1-2 héttel érdemes időpontot egyeztetni. Amennyiben csak korlátozott időpontok alkalmasak pl. csak a szerda, vagy  csak délelőtt, akkor ajánlott minimum 3 héttel előtte foglalni, hogy biztos szabad legyen a kívánt időintervallum.
  • A megrendelések teljesítése tipikusan 3-4 hétig tart, attól függően, hogy kérsz -e kiegészítő szolgáltatásokat / termékeket.
  • A fizetés a következő módokon történhet:
    • képek átvételekor készpénzben
    • letöltés opciót választva előreutalással, ilyenkor a pénz megérkezése után küldöm el a letöltéshez tartozó linket
  • Budapest és Dunaharaszti területén a kiszállás díjmentes, egyéb helyekre kiszállási díjat számítok fel.

Általános

Van lehetőség átöltözni a stúdióban?

A stúdióban egy diszkrét öltőzősarok áll a vendégek rendelkezésére, ahol kényelmesen át tudtok öltözni. 

Milyen ruhában érdemes jönni?

A fotózásra azt javaslom, hogy legalább kétféle ruhát hozzatok magatokkal. Egy elegánsabbat és egy lazábbat. Lehetőleg ne legyenek mintásak, mert az elvonja a figyelmet a lényegről: rólad/rólatok! :)

A retusált képeket is megkapjuk a fotózás után?

Van lehetőség a retusált képek megvásárlására is. Ezt az opciót általában a prémium csomagok tartalmazzák. Ha nem prémium csomagot választasz, akkor is van lehetőséged kiretusáltatni a nem retusált képek közül akármennyi képet, azonban a nem retusált képek ilyenkor nem kerülnek átadásra.

Újszülöttfotózás

Bababarát a stúdió?

Igen! A stúdió bababarát, felszerelt a legszükségesebb dolgokkal, amire szükségetek lehet (pl. pelenkázó, hősugárzó, fotel szoptatáshoz, ételmelegítési lehetőség stb.).

Hány naposan érdemes jönni fotózásra?

Az újszülöttek nagyon gyorsan változnak az első hetekben, ezért nagyon fontos, hogy a fotózást az első héten (ideálisan 6-10 naposan) megejtsük. 

Milyen hosszú a fotózás?

Az újszülöttek fotózásánál sohasem sietünk, a legfontosabb, hogy ők és Ti is jól érezzétek magatokat. Pont ezért az újszülött fotózások akár órákig is eltartanak. Mindezalatt nagyon fontos nekem, hogy a baba és a szülök is jól ellazuljanak és élvezzék minden pillanatát a fotózásnak.

Kismamafotózás

Hány hónapos terhesen érdemes jönni fotózásra?

A legszebb képeket 7-8 hónapos korban lehet csinálni, amikor a pocakod is már szépen kikerekedett, de még Te is jól érzed magad. A terhesség vége felé már megerőltető lenne egy fotózás.

Mennyivel előtte érdemes időpontot foglalni?

Fotózás előtt 1-2 héttel érdemes időpontot egyeztetni. Amennyiben csak korlátozott időpontok alkamasak pl. csak a szerda, vagy  csak délelőtt, akkor ajánlott minimum 3 héttel előtte foglalni, hogy biztos szabad legyen a kívánt időintervallum.