Családi fotózás

A családi fényképek azokat a pillanatokat örökítik meg, amikor azok mellett vagy akik a legtöbbet jelentenek.

A rohanó világunkban még fontosabb, hogy ezeket a pillanatokat megragadjuk. Amikor egy családot fotózom, mindig igyekszem megragadni a családtagok személyiségét és karaktereit. A képek mindig természetesek, kerülöm az előre beállított pózokat. Olyan képeket készítek, amiket szívesen fogtok nézegetni és elővenni még évek múlva is.

Lehetőség van stúdióban és szabadtéren is fotózni. A stúdióban történő fotózásnak előnye, hogy minden rendelkezésre áll: profi világítás, különböző színű prémium papírhátterek, de éppúgy lehetőség van (és én ezt preferálom jobban) természetes fényben fotózni, akár hátterek nélkül is.

Ugyanakkor a stúdió befogadóképessége maximum 6 fő. Ha ennél nagyobb létszámú a családod, akkor külső helyszínt kell választanunk.

Szabadtéri fotózásnál számos budapesti helyszínt tudok ajánlani, de természetesen, ha van kedvenc helyetek, akkor oda is szervezhetjük a fotózást. Szabadtéri fotózások alkalmával szinte kivétel nélkül csak természetes fényt használok.

csaladi fotozas 1.jpg

Konzultáció

A fotózás előtt mindig lehetőséget biztosítok konzultációra akár telefonon, e-mailben vagy személyesen. Itt minden benned felmerült kérdést meg tudunk beszélni, illetve tudunk egyeztetni pl. az öltözködésről, vagy az egyedi igényekről.

A fotózás

A fotózás kb. 2 óra hosszan fog tartani. Ennyi idő alatt rengeteg kép fog készülni. Lesz lehetőség nagy közös képekre illetve kisebb csoportokban is fotózni. Minden kombinációt elkészítünk, amit szeretnétek: szülőkkel, nagyszülőkkel, együtt, külön-külön stb. 

 

Retusálás

A professzionális retusálás a csomagod része. Nem kell aggódnod a kisebb bőrhibák miatt, vagy ha elmaszatolódott a sminked. A retusálás néhány hetet vesz igénybe. A legjobb 20 képet egy személyre szóló galériába töltöm fel, ahol megtekintheted őket. Ha szeretnél ezeken felül további képeket is kérni retusáltan, akkor azt is egy online galériából tudod majd megtenni. 

 

Öltözködés

Családi portréfotózásra a legjobb az egyszínű ruhák választása - a túl sok szín és/vagy minta eltereli a figyelmet az arcokról és nagyon zavaróan hat, a zsúfoltság érzését kelti a fényképeken. Fontos, hogy ne egy ember domináljon a képeken, hangoljátok össze a ruháitokat színben és stílusban egyaránt. Senki ne öltözze se túl se alul a többieket. Ha szeretnétek lazább és elegánsabb képeket is, akkor nyugodtan hozzatok több váltás ruhát is, van lehetőség a kényelmes átöltözésre. 

Általánosságban a hosszú ujjú felsők segítenek a fókuszt az arcokon tartani. A sötétebb színek általában jobbak, de ha bizonytalanok vagytok, hozzatok világosabb és sötétebb szettet is és együtt megnézzük, melyik lesz a jobb választás.

Ugyanakkor a legfontosabb szabály, hogy érezzétek jól magatokat a választott ruhaneműkben. Mindenkinek más a személyisége, vérmérséklete, stílusa. 

A családi fotózás csomagok több változatban érhetőek el. Az aktuális lehetőségekről a "Tovább" gombra kattintva érdeklődhetsz.

 

Vélemények, visszajelzések

 
Nagyon élveztük a fotózást, a gyerekek teljesen oda voltak. A képek önmagukért beszélnek, csupa báj, természetesség és szépség. Olyanok, mint az angyalok a gyerekek a képeken és a négyes fogat képe, pedig tökéletesen mutatja a fotós, hogyan tudja elkapni a legtökéletesebb pillanatot. Köszönjük!
— Évi és a család
 
 
Nagyon jól éreztük magunkat! Sokat nevettünk, az idő pedig nagyon gyorsan elszaladt!
— Orsi
 
Nagyon élénk emlékeim vannak a gyerekkoromból, amikor fényképészhez mentünk. Mindig egy különleges alkalom volt, amit az egész család nagyon várt és készült rá. Ezzel a sorozattal ezt a családi hagyományt keltettük újra életre. Ugyanakkor nagy különbség van az akkori és a most készült fényképek között. A régi képek nagyon statikusak és nem sokat mondanak magukról a családtagokról, míg Iza képei jól megmutatják az érzéseket és érzelmeket, amiket a családunkban táplálunk egymás iránt.
— Milena
 
Iza nagyon figyelmes fotós és sokat segített, hogy feloldódjunk és remek képek készüljenek! Köszönjük
— Benedek
 
Életünk legjobb fotózása volt! Köszönjük
— Judit