Backstage

Így néz ki  egy fotózás a színfalak mögött. :)

A képeken Rédli Ágnes make up artist készít, jobban mondva varázsol a modellnek gyönyörű sminket. Sokszor hallom tőletek, hogy "én nem viselek", "nem kérek sminket", mert "az nem én vagyok".  Igazából én is ezt vallottam régebben. :)

Aztán amikor láttam Ágit a stúdióban dolgozni, teljesen lenyűgözött a munkájával. Meghallgatja a modelleket, beszélget velük és olyan sminket készít nekik, amiktől még jobban önmaguk lesznek. Segít előhozni azt a pici pluszt, amitől a képeken az leszel, ami mindig is szerettél volna lenni. :)

DSC_4936.jpg

Boldog Anyák Napját!

Anyák napjára egy különleges minifotózással készültem nektek. Ez egy rövid szabadtéri fotózás, a gyönyörű, friss zöldben. Egy alkalom, ami csak anyuciról és a gyerkőcről szól - esetleg a kutyus is jöhet :) Nem szoktam sűrűn ilyen alkalmi fotósorozatokat csinálni, de ez az alkalom igazán közel áll a szívemhez.

A részletekről itt tudsz érdeklődni.

Az akció érvényes május végéig!!! 

anyaknapjara
anyak napi fotozas

Hangulatos pocakfotozás :)

A kisbaba kitölti a szívedben azt a helyet, amiről nem is tudtad, hogy üres.
— Ismeretlen
 

Ez egy igazán különleges és intim sorozat volt. A gyönyörű modellem említette is, amikor beszélgettünk, hogy milyen jól érzi magát az áldott állapotban. Valójában ha nem mondja, akkor is észreveszem, ahogy bejött hozzám a stúdióba. Ragyogott.

Alig várom, hogy lefotózhassam a kisbabáját is, aki egy hónap múlva érkezik - szóval nézz vissza hozzám, hogy láthasd, hogy folytatódik ez a kedves történet :-)
 

kismamafotozas
kismamafotózás
kismamafotózás
 

Beauty fotózás

Egy ideje készülődöm valami újjal. Valamivel ami, csak a nőkről és nekik szól. Mert néha kell nekünk nőknek valami, ami csak nekünk és értünk van. Mert néha szeretnénk igazán különlegesnek érezni magunkat, mert szükségünk van önbizalomra. És ez a lényeg! :)

Az alábbi sorozat Évivel is erről szól. Természetesen és természetesen gyönyörűen! :)

Bővebb információ:

A természetes fény használata

Véleményem szerint a természetesség mindig jól néz ki, akkor is a ha a fényre illetve akkor is, ha a kamera előtti viselkedésre értjük.

A természetes fénnyel készült képek különböznek azoktól, amiket vakuval vagy lámpával készítettek. Sajátos hangulatuk van. Az árnyékok olyan finoman játszanak rajtuk, mint egy festményen. Ha szépen vannak elkészítve, akkor az ilyen képek minősége sok esetben messze meghaladja azt, amit mesterséges fénnyel tudunk létrehozni.

Ugyanakkor én sem vagyok a mesterséges fény ellen. Sokszor, bizonyos szituációkban én is szívesen kombinálom a természetes és mesterséges fényt, de tudom, ha azt akarom, hogy a képeim organikusak és igazán természetes hatásúak legyenek, akkor továbbra is a természetes fény a legjobb választás.

Vannak helyzetek, amikor a beállítások kulcsfontosságúakká válnak, és tudatosan alkalmazom őket, amikor egy képet elkészítek, annak érdekében hogy a képminőség megfelelő legyen. Ilyen pl. a különböző ISO beállítások használata, és ilyen a mesterséges megvilágítás megfelelő megválasztása is.

Vannak azonban olyan pillanatok is, amiknek a megörökítéséhez nem használok vakukat, ilyenek különösen a gyerekek fényképezése.

Az alábbi sorozat is csak természetes fénnyel készült.

babafotozas
babafotozas
babafotozas