Noi fotozas (26 of 26).jpg

Beauty fotózás

A rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen fontos is, hogy szeressük önmagunkat. Ha szereted önmagad, jobban is nézel ki és a világ körülötted megváltozik. Magabiztos leszel.

Ez a fotózás csak a nőkről szól. Arról, hogy gyönyörű képek készüljenek rólad. Arról hogy Rólad készüljenek képek, amilyen Te vagy. Nincsenek beállított pózok, vagy mesterkélt szituációk.

Ha szeretnéd magad megajándékozni egy ilyen élménnyel foglalj időpontot e-mailben vagy telefonon.

A stílusom

A stílusom minimalista és friss. Imádom a művészi képkivágásokat, a közeli képeket és igazi fekete fehér rajongó vagyok. :)

Diszkréció

A fotózásodon készült felvételeket semmilyen körülmények között sem használom semmilyen célra sem az engedélyed nélkül.

Konzultáció

A fotózás előtt mindig lehetőséget biztosítok konzultációra akár telefonon, e-mailben vagy személyesen. Itt minden benned felmerült kérdést meg tudunk beszélni, illetve tudunk egyeztetni pl. az öltözködésről, vagy az egyedi igényekről.

A helyszín

Vagy a stúdiómban, vagy kültéren akár a természetben , akár a városban lehet a fotózás. A stúdióm minimalista és dekorációktól mentes - a fénnyel dolgozunk.

Retusálás

A professzionális retusálás a csomagod része. A retusálást gondosan és minden részletre kiterjedően végzem el. Nem szeretnélek átváltoztatni valakivé, aki nem vagy, hanem arra törekszem, hogy különleges és meggyőző képeket kapj kézhez, amik jól visszaadják saját szépségedet. A retusálás néhány hetet vesz igénybe. A legjobb 20 képet egy személyre szóló galériába töltöm fel, ahol megtekintheted őket. Ha szeretnél ezeken felül további képeket is kérni retusáltan, akkor azt is egy online galériából tudod majd megtenni. 

Képek előhívása

Lehetőséged van papírképeken is megkapni a képeket, felár ellenében. Kizárólag prémium minőségű fotópapírral dolgozom és többféle méret közül is választhatsz.

Smink és fodrász

A csomagok ára nem tartalmazza a sminkes és a fodrász díját. Ha szeretnéd, akkor tudok biztosítani profi sminkest és/vagy fodrászt (ezt is megbeszéljük a fotózás előtti konzultáció során).

A beauty fotózás csomagok több változatban érhetőek el. Az aktuális lehetőségekről a "Tovább" gombra kattintva érdeklődhetsz.

 
akt
beauty akt 1.jpg
noi fotozas 1.jpg