Baba és gyerekfotózás

A gyerekekről készített fényképek fájdalmasan szépek és édesek tudnak lenni, amikor később visszanézzük őket.

Személyes tapasztalatom mondatja velem, hogy nincs olyan korosztály, ami ne lenne alkalmas jó képek készítésére a gyerekekről. Amikor a saját gyerekeimre nézek mindig úgy érzem, hogy le kell fényképezzem őket, mert olyan édesen néznek ki. 

Egy éves korig nyilvánvalóan könnyebb dolga van a fotósnak, amikor a babát fényképezi, utána meg kell dolgozni a figyelmükért, mert soha nem maradnak elég sokáig egy helyben.

A baba és gyerekfotózás csomagok több változatban érhetőek el. Az aktuális lehetőségekről a "Tovább" gombra kattintva érdeklődhetsz.

babafotozas web.jpg
 
 

Vélemények, visszajelzések

 
A babafotózás képei csodálatosak lettek! Iza úgy mutatja meg a kisbabámat a fotókon, ahogy egy anya látja a gyermekét: tündérinek, angyalinak, a legcsodálatosabb lénynek ezen a Földön! Köszönöm az örök emléket erről a csodálatos, de rövid időszakról!
— Marietta
 
 
Nagyon jók lettek a képek! Lotti olyan rajta, mint egy igazi modell! Teljesen felszabadult a képeken, látszik,hogy nem izgult, és megbízott a fotósban. Nagyon tetszenek a fekete-fehér képek és hogy Lottit egy másik oldaláról láthatom. Szuperlaza, igazi kis hölgy a képeken!
— Ibolya
 
 
Iza nagyon jól visszaadja képeivel a lányok természetes báját
— Anikó